Mohácsi temető

2022.10.30. 11:13

Az ünnep után átállnak a téli nyitva tartásra

A köztemető üzemeltetési feladatait ellátó vállalkozás tájékoztatást tett közzé a sírkert nyitva tartásáról, valamint a lejárt sírhelyek újraváltása miatti teendőkről.

M.B. (Forrás: mohácsi újság.hu)

20211031 Tar Mindenszentek Tar községben. Fotó: Ladóczki Balázs LB Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Ladóczki Balázs

A mohácsi római katolikus temető november 2-áig naponta 7.00-21.00 óráig tart nyitva. November harmadikától már a téli nyitva tartás szerint naponta 7.00-18.00 óráig látogatható a sírkert.

A hozzátartozók figyelmét arra is felhívja az üzemeltető, hogy a lejárt sírhelyek újraváltása miatt keressék fel az irodájukat  ügyfélfogadási napokon, mert a lejárat után (a fennálló rendelkezések értelmében) az újra meg nem váltott temetkezési helyeken lévő elhunytakat exhumálják, sírhelyüket megszüntetik.

Ezzel kapcsolatos kérdéseket fel lehet tenni e-mailben is ([email protected]), valamint lehetőséget biztosítanak ügyintézésre a ravatalozónál található ügyfélszolgálati iroda rendkívüli nyitvatartásával: október 30-ától november 2-áig 9.00-16.00 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!