Ámulatba ejtette az országot

2022.10.09. 20:02

Belopta magát a zsűri szívébe: Iván Bence az uszodában már bizonyított, most tánctudásával rukkolt elő

Az uszodában már megmutatta az egész világ előtt, hogy mire is képes valójában, most azonban tánctudásával ejtette ámulatba az országot Iván Bence, a PSN Zrt. paralimpikon úszója.

Móga Richárd

Forrás: Stana Alexandra/Facebook

Sokakat villámcsapásként ért a hír, hogy a 22 esztendős pécsi sportoló is szerepel a TV2-n nagy sikerrel futó táncos showműsorában, a Dancing with the Stars harmadik évadában, de már az első adásban bizonyította, hogy ezen a terepen is képes helytállni.

Egy pénzrabló cha cha cha-val lépett parkettre az első adásban Iván Bence és táncpartnere, Stana Alexandra. A feladatot remekül megoldották, így egy percig sem forgott veszélyben bennmaradásuk.

A produkciót követően a zsűri is magasztalta Bence teljesítményét. – Meg kellett szoknom, hogy száraz terepen kell bizonyítanom, de itt is majdnem annyit edzünk, mint a medencében, úgyhogy bírom, hiszen hozzá vagyok szokva – válaszolta kedélyesen Iván Bence.

Ráadásul Lékai-Kiss Ramóna kérdésére a baranyai sportember azt is elárulta, hogy Stana Alexandra nagyobb hajcsár, mint edzője, Jancsik Árpád. A verseny után vélhetően az úszóedző is magasabb fokozatra kapcsol majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!