Takarékoskodás

2022.10.29. 16:40

Húsz posta zár be ideiglenesen a megyében

A Magyar Posta ideiglenesen szünetelteti 210 településen 366 postahivatal működését az energiafelhasználás csökkentése érdekében, az irányítási és a szolgáltatási területeken pedig 300 munkavállalót érintő csoportos létszámleépítési szándékot jelentett be a vállalat.

Zs. J.

Fotó: Nagy Balázs

– A háború és a szankciók miatt kialakult, egész Európát sújtó energiaválság okán egyre több ország és egyre több vállalat vezet be rendkívüli takarékossági intézkedéseket az energiafelhasználás csökkentése érdekében – írta a Magyar Posta a saját honlapján.  – A kialakult helyzetben a Magyar Posta is további takarékossági intézkedések bevezetésére kényszerült. A vállalat országszerte több posta működésének ideiglenes szüneteltetéséről döntött – tette hozzá.

Ezek a posták zárnak be ideiglenesen a megyében november 12-től:

Komlón négy (Petőfi tér 5., Tompa Mihály utca 10., Nagyszántó utca 2., Alkotmány utca 46.)
Pécsen kilenc (Baltika utca 14., Illyés Gyula út 48/1., Feketegyémánt tér 3., Szigeti vám 1., Jurisics Miklós utca 17., Szabadságharc utca 7., Surányi Miklós út 21., Zsolnay Vilmos út 103., Honvéd tér 13.) postát érint az ideiglenes bezárás.

Ezen túl Baksán, Berkesden, Drávaszabolcson, Hetvehelyen, Hobolban, Lippón, Szajkon zár be a posta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!