Élvezzük ki a jó időt

2022.11.11. 08:32

A köd után kellemes őszies idő vár ránk

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. Napközben több-kevesebb napsütésre, kellemes őszi időre számíthatunk.

Zs. J.

A hidegfrontot pénteken egy melegfront követi, amelynek szakadozott felhőzete fölénk húzódik, közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Várható időjárás Baranyában (Forrás: koponyeg.hu)

Péntek

A ködfoltok feloszlása után változóan felhős idő várható, csapadék nem lesz. Az északnyugati szél csak néha élénkül meg. 4 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat
A déli órákig ködös, ködfelhős időre számíthatunk, majd szakadozik a felhőzet. Délután változóan (réteg)felhős idő valószínű, némi napsütéssel. Marad a 13 fok körüli maximum. Gyenge marad a légmozgás.

Vasárnap

A nap első felében ködös, borús időre van kilátás, majd délután a déli, délkeleti tájakon előbukkanhat a nap. Eső nem lesz. A keleties szél időnként megélénkül. 5-13 fok várható.

Orvosmeteorológia (Forrás: koponyeg.hu)

Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Amennyiben mégis jelentősebb egészségügyi panaszokat észlelnek magukon, keressék fel a háziorvosukat, mert a rossz közérzet, betegség hátterében valószínűleg nem az időjárás áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!