Harka Vízivilág

2022.11.13. 16:58

Hétfőtől a karbantartást végzik az új fürdőrészben

Mint arról korábban beszámoltunk, novemberben esedékes a Harkányi Gyógyfürdő tavaly átadott Harka Vízivilág részlegének karbantartása. Az általános karbantartási munkálatokat hétfőn elkezdték a szakemberek, így ez a fürdőrész december 1-ig zárva tart. 

Zs. K.

Fotó: Löffler Péter

A fürdő vezetősége úgy tájékoztatott: a kivitelező azokat a garanciális javításokat végzi ezekben a hetekben, amelyek a több mint egy éve üzembe helyezett medencecsarnokban az üzemszerű működés során felmerültek.

 A karbantartási időszak alatt a fürdő kedvezményesen látogatható. Ez idő alatt megnyitották a látványfürdőt a gyógyfürdő tetőterében, ahol pezsgőmedence, két jakuzzi és lazítómedence szolgálja majd ki a vendégek igényeit. A Harka Vízivilágban az újranyitás után idén még két alkalommal – december 10-én és december 30-án – késői nyitvatartással készülnek, amikor is DJ szolgáltatja majd a zenét az éjszakai fürdőzőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!