Fotókiállításon az intézmény

2022.11.11. 20:25

Jubileumi rendezvénnyel készül az idén 40 éves Apáczai Művelődési Ház

Jubileumi rendezvénnyel készül a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Ház 40. születésnapja alkalmából december 14-én. Pécs kiemelkedő művelődési intézményei közé tartozó ház sok rétű feladatot lát el fennállása óta.

Cz. E.

Fotó: Pezzetta Umberto

Az elmúlt négy évtizedben magvalósuló kezdeményezéseik, programjaik a régió kulturális életének palettáját színesítette. Erre az időszakra emlékeznek vissza az évfordulós napon, ahol egy fotókiállítás keretében is megelevenedik az Apáczai Művelődési Ház múltja, jelene, jövője. 

A Dunántúli-Napló fotóriporterének, Laufer Lászlónak munkájából állítják össze a tárlatot. A kiállítás mellett egy olyan beszélgetéssel is készülnek, ahol az intézmény jelenlegi és volt igazgatói, kollégái, köztük Turi Katalin, Dombi Erzsébet mesélnek az itt szerzett élményeikről, tapasztalataikról. Az emléknapot fellépéssel is színesíteni kívánják, amin az intézmény műhelyein résztvevők szerepelnek majd. A rendezvényen megismerhetőek lesznek azok a mély gyökerek, amelyekből felépítkezett a jelenleg is működő intézmény és egy kis ajándékkal kedveskednek a szervezők a látogatóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!