Megnyílik a táncparkett

2022.11.02. 15:03

Keresztény Ifjúsági Bált tart a Pécsi Katolikus Egyetemi Lelkészség és a Pécsi Katifi

A korábban már hagyománnyá vált szokást elevenítik fel a november 5-i eseményen, amelynek helyszíne a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma lesz. A bál este fél nyolckor kezdődik, s tart várhatóan egészen éjjeli egyig.

M. R.

A kép illusztráció

Fotó: Tsuguliev

A koronavírus járvány előtt évek óta több hasonló, jó hangulatú, táncos eseményt szervezett az egyházmegye ifjúsági referatúrája, de természetesen a Covid ennek is megálljt parancsolt ideiglenesen.

Most azonban újra megnyílik a táncparkett a 16 és 35 év közötti fiatalok előtt. A szervezők a programhoz kapcsolódó Facebook-esemény leírásában remek szórakozást ígérnek, amelyen élőzenei kíséret segíti a táncot. Többek között keringő, rumba, cha-cha, tango és rock 'n roll is várható.

A Katifi további programokkal is készül a pécsi fiatalság számára. Önismereti bibliodráma-csoportot indít, valamint folytatják a szentségimádási estéket is a belvárosi templomban (a Dzsámiban).

Legközelebb november 9-én, szerda este este fél nyolctól várják erre az alkalomra minden érdeklődőt, aki elcsendesedésre, közös imádságra vágyik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!