Virtuális kalendárium

2022.12.19. 21:59

Az egyetem is segít az ünnepi készülődésben

Virtuális adventi kalendáriumot indított a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara a Facebook oldalukon. És egészen szombatig tesznek közzé érdekes tartalmakat, amit érdemes figyelemmel követni.

Cz. E.

Fotó: Vajda János

Ha bajban vagyunk azzal, hogy épp mit süssünk diétázó vagy cukorbetegségben szenvedő ismerősünknek, akkor a 2-es és a 7-es számú ablak egy mindenmentes kókuszgolyót és egy mogyorós szaloncukor receptjét rejti, amiket a Sugarfree Dots oldaláról szereztek, és a Your Life at ÁOK dietetikusa hagyott jóvá.  

Hogyha nem tudjuk, hogy milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket, vagy a csomagolással is problémánk van, mert nem akarunk nagy mennyiségben csomagolópapírt elhasználni, akkor ezekre vonatkozóan is találunk ötleteket az oldalon. 

Ha nem volt időnk elkészíteni karácsonyi zenei lejátszási listánkat, akkor azzal sem kell vesződnünk az utolsó napokban, hiszen a 3-as ablakban pont egy 30 dalból álló listát találunk, amit az egyetem állított össze.  

És, ha maga alá temetett minket a munka az adventi időszakban, és a lakás feldíszítésével sem haladtunk egyről a kettőre, akkor erre vonatkozóan is találunk ötleteket a posztok között.  

A tartalmakért érdemes felkeresni az alábbi linket: https://www.facebook.com/pteaokfelvi 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!