Sokan értékelték

2022.12.28. 15:26

Keresetté vált a garéi hűtőmágnes

Az elmúlt napokban az ország több pontjáról kérnek a falu lakosainak, vezetőinek ismerősei, illetve elszármazottak garéi ajándék hűtőmágnest, melyet a falu polgármestere a tiszteletdíjából szeretettel el is postázza számukra.

Zs. K.

Fotó: BeeRu

Az önkormányzat idén karácsony előtt nem tudott anyagi támogatást adni, ajándék hűtőmágnest kaptak a háztartások, ezt azonban volt, aki keveselte. 

Vig Imre polgármester elmondta, tavaly ilyenkor minden garéi lakos tíz ezer forintot kapott ajándékba, idén húsvétra lakosonként ötezer forintot ítélt meg a testület. Emellett ebben az évben több olyan beruházási költség is volt, amelynek megvalósítása a lakosságot szolgálta (hozzájárulás az egyedi szennyvíztisztító berendezés lakossági önrészéhez, buszmegállók megépítése, villamoshálózat felújítása), de kiürítette a kasszát, így karácsonyra nem volt lehetősége az önkormányzatnak pénzbeni támogatást adni. 

A kapott hűtőmágnest Garéban nagyon sokan értékelték, de a falun kívülről is nagy számban kértek belőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!