Program

2021.12.27. 17:19

Az ország minden pontjáról érkeznek a túrára

A Várbaráti Kör hagyományos Óévbúcsúztató Zengő-túráját ebben az évben is meghirdette december 30-ra.

Czine V.

20210112 Győr Gyaloglóklub: a marcalvárosi kiserdőben sétáltak, a klubbot Kuti József irányítja, Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

Az egyesület idén is kedveskedik azoknak, akik megteszik ezt az összesen két kilométeres túrát. A havas erdőről készült hűtőmágnest vehetik át mindazok, akik december 27. és 31. között kirándulnak a Zengő csúcsára. Az ajándékot 30-án, a csúcson tartózkodó vezetőségi tagoktól, illetve a Tourinform Irodában lehet majd átvenni. 

A vírushelyzetre való tekintettel a szervezők azt kérik a résztvevőktől, hogy kisebb csoportokban túrázzanak, illetve figyeljenek oda a távolságtartásra. Szinte minden évben nagy az érdeklődés, nem csak Baranyából, Győrből, Sopronból, Budapestről, Szegedről, de még Hollandiából is érkeztek már ide a túrázni vágyók. 
 

Elhunyt a Várbaráti Kör korábbi titkára, Dretzky Katalin, aki egyben a túra ötletgazdája is volt. Ennek okán szeretnének megemlékezni róla és méltó módot találni arra, hogy emléke fennmaradjon.
 

Kiemelt képünk korábbi illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában