Összehoz az ünnep

2022.12.21. 11:13

Közösen állították fel a betlehemet Dencsházán

December 21-én 16 órakor tartják a karácsonyi ünnepséget a Dencsházai Általános Iskolában, ahol az intézmény tanulói adnak műsort.

M. R.

Az iskolában az év vége eseménydúsan zajlott, versenyek, programok tarkították a novembert és a decembert. November közepén 50. jubileumukat ünnepelték, a hónap végén néhány tanulójuk a pécsi Gandhi Gimnázium cigány mesemondó versenyén vett részt, mások Nagydobszán a Kutasi Gyula labdarúgó emléktornán mutatkoztak be. Szakmatúra keretén belül ellátogattak a Szigetvári Várba is a hatodikosok, az alsó tagozatosok pedig a szigetvári Honvédelmi Sportközpontot keresték fel, nem utolsó sorban pedig a Mikulás is ellátogatott a dencsházai iskolába.

 

A faluban emellett minden adventi vasárnap gyertyát gyújtottak a koszorún, amelybe Rosner Zsolt plébános is bekapcsolódott. A koszorú mellett fenyőből látványos kaput is készítettek, a település betlehemét szintén a helyiek segítségével állították össze, nevesül Katona Zsolt, Tamás Judit, Bogdán Katalin, Lakatos Ágnes, Kulcsár Nándorné és Balogh Natália jóvoltából.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!