Karácsonyi forgalom

2022.12.18. 08:40

Zsúfolt utakra figyelmeztet a Közút

Karácsonyi ünnepek közeledtével a nyugatról hazatérő vendégmunkások miatt egyes utakon torlódások alakulhatnak ki.

Zs. J.

Fotó: Szakony Attila

Rendkívül erős, a nyugatról hazautazó külföldi, vendégmunkások forgalma. Ezért jelentős mértékű járműmozgásra, szakaszos torlódásokra számítsanak az utakon, közölte a Magyar Közút Zrt.

Az Útinform jelenti: 
M6/M60-as autópálya

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon, a 14-es km-nél lévő híd dilatációs szerkezetét javítják, a külső sávot lezárták. Az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon, a 16-os és a 14-es km között ugyanilyen munkát végeznek, csak egy sáv járható.

Sárfelhordás: Merenye, Kákics, Vajszló, Magyaregregy, Okorvölgy

Út-, közmű-, csomópontépítés: Csányoszró, Besence, Ivándárda, Töttös, Bezedek, Babarc

A Tüke Busz Zrt. jelenti: 

Pécsi lezárás

Gázüzemzavar elhárítás miatt december 17-én, 8 órától teljes szélességben lezárták a Jurisics Miklós utca 36. előtti útszakaszt, ezért az érintett 32, 32Y, 34Y, 35Y, 36 és 932-es autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. Az útlezárás várhatóan december 21-éig tart.

Terelőútvonal a Főpályaudvarról Dömörkapu, Misinatető, illetve Bálics felé (34Y, 35Y, 36): A Barbakánig eredeti, majd a Kodály Zoltán utca - Xavér utca - Bálicsi út, az Angster József utcától eredeti útvonalon közlekednek az autóbuszok.
Terelőútvonal a Főpályaudvar felé (32, 32Y, 34Y, 35Y, 932): A Csillagvirág utcáig (32, 32Y, 34Y, 35Y), illetve az Angster József utcáig (36, 932) eredeti, majd a Bálicsi út - Xavér utca - Kodály Zoltán utca, a Barbakántól az eredeti útvonalon közlekednek az autóbuszok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!