Már hangol a zenekar

2023.01.26. 14:20

Idén is nagy dobással készülnek a fesztiválra Bólyban

W. K.

Fotó: AS

Jóllehet még több mint fél évet kell várni az idei Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztiválra, az évről évre a bólyiak és a környéken élők körében is egyre népszerűbb rendezvény első fellépőjét már be is jelentették - szeptember 2-án 19 órakor a Honeybeast lép fel Kántor-réten. 

- A zenekar hamarosan stúdióba vonul, így valószínű, hogy a bólyi fesztiválon a legnagyobb slágereik mellett az új albumukról is hallhatunk néhány dalt - adta hírül az Erzsébet Vigadó.

Hozzátéve, hogy az immár hagyományosnak mondható Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál 2023-ban 24. alkalommal rendezik meg Bólyban. - A környéken jól ismerik  a híresen jó szüreti csirkepaprikást, melyet a bólyiak hosszú lével és ún. "kanalas galuskával" készítenek. Igazi szüret nincs is e nélkül. E hagyomány népszerűsítésére rendezik meg az egyre nagyobb tömegeket vonzó fesztivált, amelyen a gasztonómia élményeken túl színes programokkal, kézműves kirakodó vásárral várják ezúttal is az érdeklőket - emelte ki programajánlójában  az Erzsébet Vigadó. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!