Kötődünk-kör

2023.02.12. 12:29

Beszélgetve is erősítik a kötődést a találkozások

Újabb érdeklődők csatlakozását várja a Pécs-belvárosi Református Egyházközség a 16 éve alapított „Kötődünk kör” -höz, amelynek tagjai az összejövetelek alkalmával kézimunkáznak, illetve az együtt töltött idő alatt lehetőségük nyílik arra, hogy beszélgessenek, megismerjék egymást.

W.K.

Fotó: Pesti Tamás

Február 6-ától ismét várják mindazok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni, és akik még nem tudnak kötni, vagy régen kötöttek, de nem fejlődtek benne egyedül, vagy szívesen elsajátítanának új technikákat. A gyülekezet internetes közösségi oldalán közzétett felhívás szerint első alkalommal konyhai edényfogót kötnek majd a kezdőkkel, a haladókkal pedig kis táskát készítenek. 

A kötés mellett rendszeresen készítenek hímzett könyvjelzőket, keresztelési zsebkendőket, ezért szeretettel várják azokat is, akik részt vállalnának a hímzésben, gépi varrásban. A kör hétfőnként a Szabadság u. 35. alatti „új gyülekezeti teremben” tartja összejöveteleit délután 4 és 6 óra között. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!