Gratulálunk!

2023.03.03. 21:40

Díjakat vehettek át a PTE Közgazdaságtudományi Karának oktatói

Cz. E.

Forrás: univpecs.com

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara két rangos díjat ítélt oda a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar két oktatójának.

Forrás: univpecs.com

A kamara elnökségének döntése alapján Az Életmű Díjat dr. László Gyulának ítélték oda, aki 1970 óta oktat a felsőoktatási intézményében. A helyi fejlesztési problémák megoldásában mindig aktív szerepet vállalt, és az ő irányításával készült el több periódusban a regionális és lokális foglalkoztatáspolitikai és képzési stratégia, valamint jelentős részt vállalt a Pécs fejlesztési pólus stratégiájának megalkotásában is. Dr. László Gyulának a díjat dr. Síkfői Tamás, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Hirth Ferenc, címzetes kamarai tanácsos, a Kontakt-Elektro Kft. alapító-tulajdonosa adta át.

 

Forrás: univpecs.com

Egy másik elismerést is odaítéltek az ünnepélyes díjátadón, méghozzá A Baranyai Innovációs Díjat, melynek kitüntetettje dr. Lányi Beatrix, aki évek óta szervezi és végzi a Közgazdaságtudományi Karon az innováció marketing tantárgy oktatását. A képzés gyakorlatilag egyedülálló az egész felsőoktatásban. Számára az elismerést Herbály István, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara innovációs alelnöke, a Contrall Kft. Ügyvezetője adta át. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!