Örökös Ökoiskola

2023.03.19. 08:50

Elektronikaihulladék-gyűjtést szervez a Hetvehelyi Általános Iskola

Az intézmény a 2015/2016-os tanévtől vesz részt az ökoiskolai programban, és 2016 decemberétől hivatalosan is viselhetik a megtisztelő, Örökös Ökoiskola címet.

Zs. K.

Fotó: Frank Yvette

Ennek keretében az intézmény nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, így az elmúlt félévben is folytatták azt a programot, melyet sok éve alkalmaznak, a mindennapokban ugyanúgy, mint valamennyi iskolai eseményen és rendezvényen. Most március 31-ig elektronikaihulladék-gyűjtést szerveznek, a diákok, szülők, intézményi dolgozók az iskola udvarára vihetik a hulladéknak szánt elektronikai eszközöket (bármi, ami árammal működött, de már nem használható). 

Örökös Ökoiskola címet egyébként az az intézmény kaphat, amely az elmúlt hét év során kétszer elnyerte az Ökoiskola címet, legalább hat éven keresztül rendelkezett Ökoiskola címmel. Baranya vármegyében több mint 30 intézmény kapta meg már az Örökös Ökoiskola címet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!