Útlezárások Pécsen

2023.04.20. 13:39

Fedlapokat és burkolatot javítanak a hétvégén a Rákóczi úton és a Bartók Béla utcában

bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Pezzetta Umberto

A  Biokom NKft. és a Tettye Forrásház Zrt. szakemberei 2023. április 21-én pénteken reggel 8.30-tól a Rákóczi út 67. előtt, az északi oldalon (a gyalogos-átkelőhely előtt és után) kezdik meg egy-egy fedlap szintbeemelését, cseréjét.  A külső forgalmi sávot az aszfaltozás elvégzéséig, várhatón április 24-én 12 óráig pontszerűen lezárják.

A két társaság szakemberei szintén ezen a napon hasonló munkálatokat végeznek majd a Bartók Béla utca 23-25. előtt. Mivel a munka a burkolathelyreállítással együtt zajlik és a munkaterület mellett közlekedni nem lehet, ezt a szakaszt teljes szélességben lezárják. A Bartók Béla utca a Zsolt utcától délre, illetve a Székely Bertalan utcától északra zsákutca lesz április 21-én, pénteken 11 órától várhatóan április 24-én hétfőn 14 óráig.

Annak érdekében, hogy a javítások a lehető legkisebb mértékben zavarják a közúti forgalmat, a szolgáltatók a hétvégére időzítették a munkavégzést. Az időjárási viszonyok és a műszaki feltételek miatt az időpontok változhatnak, kitolódhatnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában