Amatőr biliárd verseny

2023.04.05. 10:09

Gördülékeny estére van kilátás

Biliárdozni mindenki tud, ez nem kérdés. A mennyire felvetésre viszont már megoszlanak az érkező válaszok – de ma este megnézhetjük, hogyan is csinálják az igazán profik.

bama.hu

Egy igazi néznivaló ajánlunk: a Fordan Centerben ugyanis délután ötkor elindul a háziverseny újabb fordulója. A hat állomásból álló sorozat negyedik körében sokan állnak majd asztalhoz, s ha nagyon figyelünk, akkor igaz varázslatban lehet majd részünk.

Ezen sorok írója egyszer látta közelről játszani Földes Vilmost, pont itt, a Fordanban. Előbbi addig azt hitte, megy neki ez a játék, sőt, kifejezetten jó benne – de elég volt pár perc, hogy kiderüljön, messze, nagyon messze van ő a jótól. Földes Vilmos ugyanis, miközben beszélgettek, úgy takarította le az asztalt, hogy még csak problémás, vagy különösebben trükkös lökésekre sem volt szüksége. Hogy azt ne mondjuk: gördülékeny volt az egész.

Tehát szerda este nagy élményben lehet részünk – amely élmény után talán kedvet is kapunk egy jó ki partira, mondjuk úgy hajnalig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!