Majális

2023.04.28. 13:39

Szombaton benépesül a mágocsi sportpálya kicsik és nagyok örömére

Az idei majálist szombaton tartatják a helyi sportpályán.

Zs.J.

A kép illusztráció

Fotó: Bujdos Tibor

– Második alkalommal rendezünk majálist. Az időjárás-előrejelzés alapján a kisebb záporok, zivatarok áztathatják a földet, de a javarészt napos idő várható – közölte  Bogyayné Gál Tünde Mágocs polgármestere, aki hozzátette, biztosan megtalálják a szórakozást a kicsik és nagyok.

Reggel nyolc órakor zenés ébresztő kelti a mágocsiakat, majd a vásártéren felállítják a májusfát. Délelőtt a focikupára és a főzőversenyre öt-öt csapat jelentkezett. Délután négy órára kiderül, hogy ki rúgja legjobban a bőrt, és melyik csapat készítette a legjobb ételt. Gondoltak a kicsikre is, őket légvár, trambulin, csillámtetoválás várja. Délután Szabó Linda és Stifter Balázs könnyűzenei slágerműsora, Karcsi és Barátai zenekara, a Mesterséges Érzelem és az Asteak zenekar muzsikájára  rophatják a táncot a résztvevők. Sült kolbász és hurka, valamint büfé is várja a kilátogatókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!