Könnyen kezelhető

2023.04.15. 16:27

Távszámla is segít megóvni a környezetet

– Ha valaki közvetlenül e-mailben, elektronikusan szeretné megkapni a jövőben a távhőszámláit, a szolgáltató e-ügyfélszolgálatán igényelheti a szolgáltatást – adta hírül a Pécsi Távfűtő Kft.

W.K.

Fotó: Bach Máté

A távszámlával kapcsolatban kiemelték, hogy az a papíralapúval egyenértékű, PDF-csatolmányként, e-mailben küldött elektronikus számla. Környezetbarát, és könnyen kezelhető – aki igényli, a kérelmezést követően a távhőszámláját e-mailben kapja a továbbiakban. 

A regisztráció során megadott e-mail-címekre minden távhőszolgáltatási számla elkészítését követően a PÉTÁV Kft. egy tájékoztató levelet küld a számla fontosabb adataival, és mellékeli a PDF-alapú számlaképet, amely tartalmában és külalakjában teljesen megegyezik a hagyományos, papíralapú számlákkal. Az e-mail tartalmaz egy direkt fizetési linket is, melyre kattintva az ügyfelek közvetlenül is kiegyenlíthetik a fizetendőket. A távszámlák további előnye, hogy azok egyszerűen elmenthetők, archiválhatók. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!