Jelentették az esetet

2023.05.22. 20:57

Hamis Facebook oldalt hoztak létre a Tiszta Kezek Frakció nevében

bama.hu (forrás. Tiszta Kezek Frakció)

A kép illusztráció

Fotó: rafapress

A pécsi Tiszta Kezek Frakció az alábbi közleményt küldte el szerkesztőségünkbe:

"Csalók a frakciónk nevével ez év januárjában hamis Facebook oldalt hoztak létre, amit azonban csak az elmúlt közgyűlés után fedeztünk fel. Valakik álprofillal, a fényképeinkkel illusztrálva hamis közléseket tesznek a közösségi platformon azt sugallva, hogy azokat mi mondtuk.

Valós politikai terméket előállítani nem így kell és elveink szerint nem szabad ilyen alattomos eszközökkel operálni! Elhatárolódunk minden mások által a nevünkben közzé tett tartalomtól és mélyen elítéljük az effajta gazemberséget.

Tudjuk, hogy kitartó munkánkkal sok ellentmondásra derítettünk fényt a helyi kormányzással összefüggésben és képviselőként folytatni fogjuk ellenőrzési feladatunkat akkor is, ha újabb platformon akarnak minket rossz színben feltűntetni.

Az oldalt és tartalmait frakciónk minden tagja és jelentős számú szimpatizánsai is jelentették a Facebooknak." - olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!