TOP Plusz

2023.05.19. 13:39

Játszótér és sportpálya is épül Mánfán

Az új játszótér építése megkezdődött, és a szintén új sportpálya kivitelezési munkálatai is megindultak.

Wald K.

A kép illusztráció

Fotó: Czinege Melinda

Mánfa 25 millió forintot nyert a TOP Plusz pályázaton egy modern, többek közt hintával, csúszdával, kötélpiramissal, mászóvárral rendelkező, ütéscsillapító talajjal, napvitorlával, ivókúttal, pihenőpadokkal ellátott játszótér kialakítására – a kivitelezés megkezdődött, és várhatóan kora ősszel már birtokba is vehetik a gyerekek a létesítményt. 

Mint azt Takács Zsolttól, Mánfa polgármesterétől megtudtuk, saját beruházásként egy sportpálya építésébe is belevágott a település – a fejlesztésre a fiatalság részéről jelentős igény mutatkozott, az önkormányzat ezért egy belterületi telket is megvásárolt. Azon kap helyet a 20 x 40 méteres, focizásra és egyéb labdajátékokra alkalmas terület. A földmunkákat követően kerül sor a füvesítésre, a terv szerint ősztől már használható lesz a pálya, amit a tervek szerint műfüvessé alakítanának, amint a fejlesztésre pályázati lehetőség nyílik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!