Lesvadászat

2023.05.12. 13:39

Kezdődik a vaddisznók kilövése május 15-től

bama.hu

Fotó: WildMedia

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk a Hosszúcser Vadászegylet rendőrségi engedéllyel 2023. május 15-től október 12-ig vadkárelhárító vadászatot végez Pécsett, a Tiborc utca 78. szám alatti ingatlanon a környéken élő vaddisznóállomány által okozott kár elhárítása céljából. 

A társaság tájékoztatása alapján a lesvadászat napnyugta után egy órával kezdődik és napkelte előtt egy óráig tart, a leadott lövés alkalmanként hanghatással is jár.

A vadkárelhárító vadászatot biztonságosan végzik, az ember életet-testi épséget, illetve anyagi javakat nem veszélyeztet.

A vadászok kérik a lakosságot, hogy a fenti időszakban az ingatlant kerüljék el, annak közelében járművel csökkentett sebességgel közlekedjenek.

A vadászatot Grozdics Károly hivatásos vadász irányítja, aki szükség esetén +36706278774-es telefonszámon érhető el. A vadászat eredményéről a későbbiekben tájékoztatást a Hosszúcser Vadászegylet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!