Változás

2023.05.03. 15:45

Új rend szerint fogadják az ügyfeleket a komlói hivatalban

Tömbösítették az önkormányzati hivatal ügyfélfogadási idejét tavaly év végén Komlón, az energiatakarékosság jegyében.

W. K.

Fotó: MT-R

Eszerint november elseje óta csak hétfőn és kedden volt ügyfélfogadás, csütörtökön és pénteken pedig kötelező volt a távmunka, amikor is az épületet csak 14 fokra fűtötték fel. Májustól - miután az energiamegtakarítási intézkedési terv 2023. április 30. napjáig élt – ismét változik a munkarend, egyebek mellett erről döntött legutóbbi ülésén a képviselő-testület. 

Az előterjesztés kiemeli, hogy a fogyasztási adatokból jól látszik, hogy a speciális téli munkarend bevezetése nagymértékben hozzájárult a hivatal energiafelhasználásának csökkentéséhez. A gyakorlati tapasztalatok azt is mutatják, hogy a hétfői, 17.30 óráig tartó ügyfélfogadásra van igény, ezért abban nincs is változás. A téli időszak keddi ügyfélfogadása viszont megszűnt május 1-től, helyette szerdán tartanak nyitva. Távmunkavégzésre pedig továbbra is van lehetőség hetente egy napon – erről az irodavezető dönt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!