Békéltető testület

2023.04.15. 17:30

Csak előre egyeztetve fogadnak ügyfeleket

– Csak telefonon előre egyeztetett időpontban tart személyes tanácsadást, ügyfélfogadást a Baranya Vármegyei Békéltető Testület: bejelentkezni hétfői és szerdai napokon 08.30 és 14.30 között, pénteken 8.30 és 12.00 van lehetőség a 20/2833-422 vagy a 72/507-154 telefonszámon –közölte honlapján a szervezet.

W.K.

Fotó: Sebastian Duda

– A Testület kedden és csütörtökön tárgyalási napot tart – a tárgyalás alatt ügyfeleket telefonon és személyesen nem tudnak fogadni – emelték ki. A kérelmek azonban írásban beadhatók a weboldalon található online nyomtatványon keresztül: (baranyabekeltetes.hu). Ezen kívül az ügyfelek kérdéseiket megírhatják e-mailben az [email protected] címre. 

A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. 

A Baranya Vármegyei Békéltető Testület tájékoztatja továbbá a hozzájuk érkezőket, hogy az irodaház és környéke a 2022. július 1. napján életbe lépett parkolási rendelet alapján a 2. számú korlátozott várakozási övezetbe tartozik. Hétköznap 8 és 18 óra között maximálisan 2 órát lehet várakozni ingyenesen, azt követően a közterület-felügyelők szabálysértési bírságot szabhatnak ki. A Testület fontos tudnivalóként kiemeli, hogy minden autótulajdonos maga kell, hogy gondoskodjon egy műanyag, kézzel állítható óra beszerzéséről, amelyen a várakozás megkezdésének időpontját kell beállítani. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!