Terelés

2023.06.24. 08:53

Autóverseny és útlezárások is nehezítik a közlekedők dolgát

Bama.hu

Fotó: Dmitry Kalinovsky

Az M6-os autópályán, 
- a Pécs felé vezető oldalon, az adonyi szakaszon, a 49-es és az 53-as km között burkolatfelújítás miatt a külső sávot lezárták. A forgalmat a belső sávba terelik. 
- a Budapest felé vezető oldalon, Kisnyárád térségében, a 186-os és a 188-as km között aszfaltoznak, a belső és a leálló sávot lezárták. 

E hét végén rendezik az 56. Mecsek Rallyt. A mai versenynapon több alsóbbrendű úton is lezárásokra kell készülni, reggel 6 óra és este 8 óra között.
Az Abaligetet Orfűvel összekötő utat, a Pécs-Abaliget összekötő út Pécs és Orfű közötti szakaszát, az Orfű-Magyarhertelend összekötő út Orfű és Mecsekrákos közötti szakaszát, Orfű belterületén a Dollár utat, továbbá az Árpádtető-Remeterét összekötő utat, a Komló-Vásárosdombó összekötő út Kisvaszarig tartó szakaszát, valamint a Kővágószőlős-Hetvehely összekötő út Kővágószőlős északi határától Hetvehelyig tartó szakaszát fogják lezárni. Kerülni a 6-os főúton, a 66-os főúton és a környék alsóbbrendű útjain lehet. 

Pécsen, a várostól délre, az 58-as főúton vízközmű építési munkákat végeznek, az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között fokozott figyelmet követelnek! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!