Pénzügyi Napok a közgázon

2023.06.11. 22:10

Az adótanácsadás aktuális kérései is előkerültek

A napokban rendezték meg a pécsi közgázon XV. Pécsi Pénzügyi Napokat – izgalmas előadásokban ebben az évben sem volt hiány.

Bama.hu

Fotó: fornStudio

A kar honlapjának írása szerint a fenntarthatóság és az ellenállóképesség témája köré épült a XV. Pécsi Pénzügyi Napok, amelyen gyakorló adószakértők, adótanácsadók, könyvvizsgálók, pénzügyi és számviteli szakemberek mellett a tudomány is képviseltette magát a XVII. Nemzetközi Adókonferencia és az I. Pénzügy és Számvitel Nemzetközi Tudományos Konferencia keretében.

A hagyományosan a gyakorló pénzügyi és számviteli szakemberek vándorgyűlésének tartott eseményt idén két betétkonferenciával színesítették, melynek az intézet által szervezett Pénzügy és Számvitel Nemzetközi Tudományos Konferencia lába nemzetközi partneregyetemek oktatóit, a hazai felsőoktatás neves oktató-kutatóit, doktoranduszait invitálta a Fenntarthatóság és Rezíliencia kapcsolódású kutatási eredményeik bemutatására. Végül több mint 85 előadást hallhattak a személyesen vagy online becsatlakozó résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!