Popcorn is lesz

2023.06.04. 10:30

Doki és Marty nyitja meg Pécs legnagyobb kertmoziját

A nyár első vasárnapján, június 4-én, este fél 9-kor nyit meg Pécs legnagyobb kertmozija a Pirogránit udvarban egy igazi klasszikussal, a Vissza a jövőbe című alkotással.

Cz. E.

Marty McFly egy átlagos kamasz, csak, hogy van neki egy őrült barátja, Doki, aki megépítette a plutónium meghajtású időgépet. A szerkezet tesztelése közben azonban a tudóst halálos támadás éri, és Marty is úgy éli túl, hogy az új találmánnyal nyer egérutat. De nem csak kereket oldott egy másik utcába, hanem egészen 1955-be utazik vissza, épp abba az időszakba, amikor a szülei is a padot koptatják. És a bonyodalom itt kezdődik, mert Marty hajdani anyja a fiú megérkezése óta ügyet sem vet a majdani apjára, ez pedig beláthatatlan következményekkel járhat a jövőben. Ha főhősünk élni akar, akkor el kell érnie, hogy a szülei egymásba szeressenek és távol kell tartania az anyját Bifftől.

A kertmozi azonban nem csak a legjobb filmeket hozza el hétről-hétre, hanem hamisítatlan hangulat is teremt popcornnal és szuper italokkal.  

Az eseményre jegy még vásárolható, amelyről bővebben a Facebook-eseménynél olvashatnak: https://www.facebook.com/events/5895010697286796

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!