Nemcsak a meleg az ellenfél

2023.06.22. 11:00

Segítünk kicselezni az útakadályokat

M6: Kisnyárád közelében aszfaltoznak, az M6-os autópályán több helyen lezárásokra számíthatnak.

Zsigmond József

Az M6-os autópálya:

- a Pécs felé vezető oldalon, az adonyi szakaszon, a 49-es és az 53-as km között burkolatfelújítás miatt a külső sávot lezárták. A forgalmat a belső sávba terelik.

- a Bátaszék és a Véménd csomópont között, az "A" alagútban munkavégzés miatt a 166-os és a 167-es km között a Pécs felé közlekedőket a főváros felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként csak egy-egy sáv járható.

- Kisnyárád térségében, a 186-os és a 188-as km között is aszfaltozás kezdődött. Mindkét oldalon sávlezárás követel figyelmet.

A 6-os főúton: Dunaszentgyörgy déli határában, az új 512-es főút csomópontját építik. A 122-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra készüljenek!

Pécs:

Szigeti út: kerékpárút építés.

Siklósi út: félpályás lezárás mellett történik a munkavégzés.

Megyeri út - Nagy Imre út: A Nemzeti Kosárlabda Akadémia előtti útszakaszon is megkezdődnek a kivitelezési munkálatok, amelyek szintén forgalmi rend változással járnak, itt az érintett szakaszon félpályás lezárással történik a munkavégzés. A három sávból egy folyamatosan járható marad.

Acsády Ignác utca: Az utca aszfaltozása megkezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!