Kordáék fokozzák a hangulatot

2023.07.25. 17:16

Együtt izgulhatnak a leendő gólyák a Széchenyi téren

Szerdán hirdetik ki a felvételi ponthatárokat. Ezen alkalomból ország több városában is tartanak Pont Ott Partikat, ez alól pedig Pécs sem kivétel.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

A Pécsi Tudományegyetem a Széchenyi térre vár minden felvételizőt, valamint azokat is, akik szeretnék újra átélni, hogy milyen érzés megélni egy ilyen sorsfordító pillanatot július 26-án, délután fél 6-tól.  

Az eseményen a felsőoktatási intézmény mind a tíz kara képviselteti magát. A szervezők több programmal is készülnek: interaktív játékok, információszolgáltatás a felvételivel kapcsolatban, PTE Brass Band fellépés és amit mindannyian tűkön ülve várunk, Korda György és Balázs Klári koncertje. De ez még nem a vége a programnak, hiszen a zenei aláfestéssel kihirdetett ponthatárok után kezdetét veszi a Pont Ott Parti After Dj Lenarddal és Dj Kauval az UNIV Klubban.

 

Dr. Hegedüs Réka, a PTE Kapcsolati Igazgatóság Hazai Beiskolázási Marketing Irodájának vezetője, a program főszervezője elmondta, hogy szeretnének ízelítőt adni a résztvevőknek abból, milyen összetartó és szuper a PTE-s közösség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!