Újdonságok és meglepetések

2023.07.13. 11:00

Megvan az idei Zrínyi Napok időpontja, formálódik a program

Szeptember 7-16. között rendezik meg Szigetváron a Zrínyi Napokat.

Mohay Réka

Fotó: Laufer László

A Szigetvári Vigadó már egy ízelítőt közzé is tett a programkínálatból, melyben, ahogyan fogalmaznak, lesznek újdonságok és meglepetések. Az idei ősszel három színházi előadással is várják a közönséget, amelyekre jegyek elővételben válthatók a Szigetvári Kultúr- és Zöld Zóna Egyesület irodájában.

A szeptember 8-i, este héttől látható, Domján Edit emlékére rendezett Beszélj! című produkciót a népszerű Anconai szerelmeseket láthatja a közönség a Roxínház tolmácsolásában, szintén a Vigadóban este nyolctól. Az olasz retro slágerek segítségével tehetünk idő- és térbeli utazást az Adria itáliai partjához, a magyar Viktóriát követve, aki a talján Giovanni nyomába eredve él át különös kalandokat a mediterrán kisváros milliőjébe csöppenve.

Szeptember 16-án, stílusosan a szigetvári várban ismét látható lesz a Zrínyi 1566 című musical 19 órától. A produkció Zrínyi Miklós születésének 500. évfordulójára született, Moravetz Levente, Balásy Szabolcs, Horváth Krisztián és Papp Zoltán együttműködésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!