Lecsó

2023.08.16. 16:40

Augusztus 20-ig várják a csapatok jelentkezését a főzéshez

Idén már negyedik alkalommal szervezi meg a Perekedi Családi és Gasztrofesztivált a Perekedért Kulturális Egyesület.

Zsigmond József

Fotó: Huszár Márk

Az augusztus 26-i rendezvényen lesz lecsófőzőverseny, melyre a csapatok jelentkezését augusztus 20-ig várják a szervezők.

Az ételt a csapatok saját ízlésük szerint készíthetik el, a lecsóhoz szükséges paprikát, paradicsomot és hagymát a szervezők biztosítják, de a főzéshez szükséges egyéb eszközöket és a további hozzávalókat a csapatoknak kell magukkal vinniük. A résztvevők jelentkezését a [email protected] email címre várják.

A fesztivál programjai ingyenesen látogathatók. A gyerekekre játszóház, légvár, lufihajtogatás, arcfestés, csillámtetoválás vár, lesz állatsimogató a TakaTanya Egyesület révén és tűzoltóautó bemutató a Szent Flórián Önkéntes és Ifjúsági Tűzoltó Egyesületnek köszönhetően. A felnőtteket Roma táncegyüttesek bemutatója, a Victorem Egyesület révén rabszolgavásár, borkóstoló, bűvészműsor várja, és este Miki Niki és a Csinibabák, valamint Made in B koncert is lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!