Tanácsadás is lesz

2023.08.20. 15:00

Egészségnapra várják az időseket Sellyén

Idősek Egészségnapja néven hívott létre rendezvényt szeptember 7-ére a Sellyei Egészségfejlesztési Iroda és az “Együtt az Idősekért” Közalapítvány Kuratóriuma.

Czeczon Enikő

Az előbbi csoport fő feladata a Sellyei Járás területén a lakosság testi, lelki egészségállapotának javítása. Míg utóbbi célja kezdetek óta az egészségügyi alapellátás, az egészséges életmód segítését célzó, valamint a gyermekjóléti és a szociális szolgálatatások és ellátások színvonalának emelése. 

Az eseményre az idős korosztály tagjait örömtánccal, kreatív foglalkozással, agytornával, szűrővizsgálatokkal és egészséges ételkóstolóval várják. A rendezvény két helyszínen, az Erdély utca 4-es, illetve az Arad utca 1-es szám alatt található épületekben valósul meg.  

Előzetes jelentkezés esetén a szervezők a szállításban is tudnak segíteni. Ehhez a 06 73 440-444-es telefonszámon vagy az [email protected] e-címen vín lehetőség jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!