Várják a családokat

2023.08.20. 10:00

Egy gólyafészekben nevelkedett veréb kerül nagy kalandba

Berepül Ricsi, a gólya augusztus 20-án a pécsi Cinema Citybe, hogy három alkalommal – 11:00; 14:20; 17:00 – oldja meg az elveszett kincs rejtélyét.

Czeczon Enikő

A címszereplő Ricsi egy merész veréb, akit egy gólyacsalád fogadott örökbe, és most nagy kihívások elé néz. A különc kis gólya az észak-afrikai Nagy-tónál telel, amikor rájön, hogy nem ő lesz az, aki visszavezeti a rajt északra. Ekkor úgy dönt, hogy egyedül repül haza. Kalandos út vár rá, amely során találkozik Samiával és verébrajával, akiket a mohó páva, Zamano irányítása alatt álló gonosz marabusok tartanak fogva. Az egyetlen esély a madarak számára a szabadságra, hogyha megoldanak egy rejtélyt és megtalálják a Nagy Kincset, amihez igazi csapatmunkára, erőre s bátorságra lesz szükség. 

Ricsi a gólya már nem egyszer bizonyította rátermettségét a nagyvásznon, hiszen elsőízben 2017-ben mutatkozott be a mozikban, ahol szintén nagy kalandba keveredett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!