Kenyérsütés

2023.08.22. 14:40

Összefogásból jelesre vizsgáztak a vokányi lakók

Zsigmond József

A kép illusztráció

Fotó: Kitreel

Idén is megsütötték Vokány közösségi kenyerét. Több család juttatta el a lisztet a helyi művelődési házba, ahol az alapanyagokat jól összedolgozták és utána kenyereket sütöttek belőle. Néhányat közösen elfogyasztottak, a két legszebbet pedig elvitték az augusztus 20-ai ünnepségre.

Bálintné Eibel Izabellától megtudtuk a családok névsorát, akik lisztet adományoztak a kenyérsütéshez: Bálint család, Eibel család, Farkas Zsigáné, Fazekas család, Gärtner család, Heil Mária, Hernádi család, Hódosi család, Konstanczer család, Magyar Balázsné, Márta család, Mester Mihályné, Nagy Reményi család, Nyitrai család, Osztrogonácz család, idősebb Petrics család, ifjabb Petrics család, Pintér Lajos, idősebb Preisz család, ifjabb Preisz család, Predáts család, Shiffni család, Schwiezer Lajos, Vas család, Tóth Jánosné, Schönberger család és Kovács Ferencné. Volt, aki az utolsó pillanatban érkezett, az ő lisztjével már csak a sütőt tudták meghinteni a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!