Sokat tettek Harkányért

2023.08.25. 14:40

Városi kitüntetéseket adtak át az ünnepi testületi ülésen

Ünnepi testületi ülést tartott csütörtökön a harkányi képviselő-testület, melyen átadták a városi kitüntetéseket.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Harkányért Érdemérmet kapott dr. Kovács Mária Zsuzsanna, aki az orvosi ügyelet vezetője volt, évtizedeken át tartó közszolgálati és közösségi munkájáért Burgert Ottó Ferenc és Urmankovics Ágota, aki 35 évig dolgozott a hivatal pénzügyi osztályán. Civilekért Emlékérmet vehetett át Mecseki Natália Eszter, a gyermekorvosi rendelő asszisztense és Győrmárton Józsefné szociális dolgozó, a harkányi családsegítő szolgálat korábbi vezetője.

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Az idegenforgalomban végzett eredményes munkájáért Turizmusért Emlékérmet adományozott a város Fórizs Sándornak, a drávai hajóztatás atyjának és Koszér Attilának, a Zöldkert Vendéglő üzletvezetőjének. Kultúráért Emlékérmet kapott a Harkányi Menyecskék Népdalkör és Postumus Kultúráért Emlékéremmel tüntették ki Vasas Csaba István rendezvényszervezőt. Polgármesteri Elismerő Oklevélben részesült a Harkányi Kézilabda Szakosztály, illetve a Molnár Antal, Mezei Róbert, Homonnay Dávid, Nagyné Schoplocher Szilvia, Horváth Alexandra és a Szabó Viktória alkotta edzői csoportja, valamint Urbán István, a Harkányi Diáksport Egyesület elnöke. Az Év Tanulója díjjal jutalmazták Saághy Olivért, Zeller Dávidot és Zeller Alexet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!