Borzongató program

2023.09.27. 18:50

A zombik zumbáznak, a bátrakat rémséta várja

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Vera Prokhorova

- Rémsétát szervez a Szent István Közösségi Ház mindazoknak, akik elég bátornak érzik magukat egy ilyen kalandhoz - adta hírül internetes közösségi oldalán az intézmény. 

A Halloween-hez kapcsolódó október 28-i program a közösségi ház mögötti tematikus parkban 15.30-kor veszi kezdetét - a belépő egy tálca sütemény, amelyet a résztvevő gyerekek a délután folyamán el is fogyaszthatnak. 

A parkban arcfestés, blow-ball tánckuckó, és zombi-zumba várja a vendégsereget, majd a legbátrabbaknak a rémséta 18.30-kor startol, a Bányász Klub elől. A szervezők kérik, hogy mindenkinél, aki szeretne részt venni ezen a túrán, legyen zseblámpa, vagy fejlámpa - bármi, amivel világítani lehet. Fontos tudni azt is, hogy a 10 év alatti gyerekek a bátrak erdejébe szervezett rémsétán csak szülői kísérettel vehetnek részt. 

A településen a Halloween köré szervezett programok nem újkeletűek: tavaly például zenés mulatságot, majd azt követően zombi felvonulást tartottak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!