Irány Bükkösd!

2023.09.07. 12:00

Cabrio buszban utazhatunk a búcsún

Szeptember 10-én, vasárnap tartják Bükkösdön a település búcsúját a Templom téren.

Mohay Réka

A program fél tízkor ünnepi szentmisével indul, majd kezdetét veszik a különböző produkciók és élményeket kínáló lehetőségek. Láthatjuk ugyanis a T-Dance csoportot, a Hetvehelyi fúvószenekart, a Magyarhertelendi bordalkört, az Orchidea nyugdíjas-egyesület műsorát, illetve az Esthajnal nyugdíjasklubét is. Délután négykor Péter Srámek, majd fél hattól a Triász együttes muzsikál. 

Emellett 11 órától az egész nap folyamán várja a látogatókat a Cabrio busz, amellyel ingyenesen tekinthetik meg a bükkösdi ökopark látványosságait. Lesz körhinta, légvár, sőt, rodeóbika is. Ugrálhatunk trambulinon, de a gyerekek számára tapadókorongos íjászatra és egy mászófal kipróbálására is lehetőség nyílik. 
A nyugodtabb elfoglaltságok kedvelőit kézműveskedés, csillámtetoválás-készítés várja. A vendégeket nem hagyják étlen-szomjan, ugyanis büfé is lesz a helyszínen, illetve kézműves termékek vásárlására is nyílik majd lehetőség a búcsú alkalmából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!