Itt kell a türelem

2023.09.25. 09:23

Lezárások nehezítik a közlekedést Szentlőrincen

A 6-os főút, Szentlőrincen átvezető szakaszán aszfaltoznak. A félpályás lezárásra számíthatunk.

Zsigmond József

Fotó: Berán Dániel

Az M6-os autópályán, Budapest felé az M0-s autóúti csomópont közelében, a 18-as és a 17-es km között a külső sávot elkerítették a járművek elől, mert egy híd dilatációs szerkezetét javítják. Aszfaltozási munkákat végeznek Budapest irányában Iváncsa térségében. Az 51-es és a 46-os km között csak a külső sáv autózható. Szintén a Budapest felé vezető oldalon, folytatják a felújítási munkákat a 76-os és a 72-es km között, belső sávot lezárták. A munkavégzés kapcsán a kollektor ágat és az M8-as autópálya csomópont le és felhajtó ágát is lezárták. Kerülni az M6-os autópályán, a 83-as jelű Dunaföldvár-észak csomóponton keresztül, illetve a 71-es jelű Dunaújváros-centrum csomópont keresztül lehet.

A  6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 6-os főút, Szentlőrinc településen átvezető szakaszán aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál jelzőtábla mutatja az áthaladási elsőbbséget.

Az 58-as főúton, Pécs átkelési szakaszán az 1-es és a 2-es km-nél csatornázás miatt mindkét oldalon csak egy sáv járható.

Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között szintén csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 66-os főúton, Pécs északi határában, a Györgytelep városrészben a 3-as km-nél, a Mánfa felé vezető oldalon megsüllyedt a burkolat, ezért a külső sávot elkerítették.

Baranya vármegyében felújítják a Velény bekötő utat. Munkanapokon napközben nem lehet se be-, se kihajtani a településről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában