Érkezik a slepp is

2023.09.01. 10:30

Még mindig rólad írok dalt – ByeAlex után szabadon

Újra zene járja át a szíveket a Káptalan Kert területét szeptember 2-án. Érkezik ByeAlex és a Slepp, akik igazán fergeteges bulit fognak csapni az első őszi hónap első szombatján.

Czeczon Enikő

Fotó: Czinege Melinda

A formáció megalakulása 2015-re tehető. Igaz, hogy Alex már előtte többször is fellépett már zenekarával az országban, de rájöttek, hogy a ByeAlex elnevezés nem állja meg a helyét, mint önálló együttes név. Szóval a slepp két tag csere után meg is alakult Márta Alex – ének, szájharmonika –, Szifert Bálint – basszusgitár, vokál –, Schnellbach Dávid – szólógitár –, Fekete Balázs – dob –, és Tóth G. Zoltán – gitár – részvételével, és már abban az évben ősszel nagy sikereket értek el Még mindig című dalukkal. 2018-ban érkezett egy új csapattag, Poór András basszugitáros személyében, akinek érkezésével további nagyszereű slágerek születtek.  

A Slepp tagjai hisznek zenéjükben, és megállás nélkül fejlesztenek, és a közönségüknek mindig is nagy tisztelettel játszanak. 

További részletekért keressék fel a koncert Facebook-eseményét.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!