Nagylelkű felajánlások

2023.09.17. 14:40

Tanszerrel is segítették a rászoruló kisiskolásokat

Tanszergyűjtést szervezett idén is a Magyar Pünkösdi Egyház komlói szeretetpontja – a nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően Komlón és Kisvaszaron összesen tíz gyermeknek tudtak segíteni első és második osztályos füzetcsomaggal, további öt kisgyermeket pedig iskolatáskával tudtak támogatni – az ajándékokat a kisdiákok örömteli szívvel fogadták.

Wald Kata

Fotó: LightField Studios

Szintén a közelmúltban a pécsi hajléktalanoknak pékárut és friss kenyeret adományoztak a kihelyezett „ételes­szekrény” segítségével a Komlói Szeretetpont munkatársai, akik – a Magyar Pünkösdi Egyház Cigánymisszió Szeretetszolgálatának tájékoztatója szerint – egy korábbi kérést is tudtak teljesíteni: egy jó állapotú mikrohullámú sütőt adtak egy rászorulónak, másoknak pedig ruhákat adományoztak. 
 

– A Komlói Szeretetpont odaadással igyekszik segíteni, Jézus Krisztus mintájára a rászoruló, nehézségben lévő embereknek és családoknak – nemrég, az iskolakezdéshez közeledve ingyenes ruhabörzét tartottak, ahol nagyon sok mélyszegénységben élő kisgyermek és felnőtt jutott ruhadarabokhoz, lábbelikhez. 


A Magyra Pünkösdi Egyház Cigánymisszió Szeretetszolgálatának segélyprogramjai során elsősorban tartós élelmiszer, ruha, könyvek, tisztítószerek és tisztálkodási szerek gyűjtése és adományozása folyik, de céljai között szerepel az önkéntes munkások, misszionáriusok toborzása és kiküldése is. – A segélyszervezet – amelynek Szeretetpontja 2021-ben nyílt meg Komlón – szívén viseli az egyedi élethelyzeteket, felkarolja a cigányokat, az időseket, a magukra maradt családokat, a hátrányos helyzetűeket, a hajléktalanokat – áll a tevékenységüket részletező bemutatkozásban. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!