Korlátozások

2023.10.14. 08:40

A motoros gurulás és a Leányvásár miatt lezárások lesznek

Motoros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Pécs és a pogányi repülőtér között, míg Pécsváradon lezárják a Hirdre vezető utat.

Zsigmond József

Képünk illusztráció

Fotó: Bujdos Tibor

Motoros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz október 14-én Pécs és a pogányi repülőtér között. Szakaszosan és időszakosan lezárják október 14-én 12 órától: Széchenyi tér – Hunyadi János út – Kálvária utca – Alsóhavi utca – Lánc utca – Rákóczi út – Alsómalom utca – Siklósi út– II. János Pál út – 58-as főút (pogányi repülőtérnél lévő körforgalom) útvonalon az utak menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját.

Pécsváradon kulturális rendezvény miatt (Leányvásár), 8.00 órától vasárnap reggel 6.00 óráig lezárják a Hirdre vezető utat. A forgalmat önkormányzati utakra terelik.


További lezárások:

Az M6-os autópályán Dunaújváros térségében aszfaltoznak, a 69-es és 74-es km között mindkét oldalon csak a belső sáv járható. A Budapest felé vezető oldalon, a 43-as és a 47-es km között burkolatjavítás miatt a külső és a leálló sávot lezárták. A lezárás érinti a 44-es km-nél lévő Besnyő/Beloiannisz/Pusztaszabolcs csomópontot, kerülni a 49-es km-nél az Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomóponton keresztül vagy a 34-es km-nél a Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópont felé lehet.

A 6-os főúton Pécsett, a 199-es km-nél csatornáznak, mindkét oldalon lezárták a belső sávot. 
Az 58-as főúton Pécs átkelési szakaszán az 1-es és a 2-es km-nél csatornázás miatt mindkét oldalon csak egy sáv járható.

Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között szintén csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 66-os főúton Pécs kivezető szakaszán, a 3-as km-nél burkolathiba miatt egy sávot lezártak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!