Szép feladat

2023.10.27. 21:45

Az élet értelmének keresése a művészetben - erre invitálnak a szervezők

Mészáros B. Endre

Fotó: AS

A  Magyar Művészetterápiás Társaság Alkotó célok, életcélok, az élet értelmének keresése a művészet segítségével címmel módszertani műhelynapot tart a Civil Közösségek Házában október 28-án 10 órától. Segítő szakembereket (szociális szférában dolgozókat, gyermekjóléti szakembereket, idősgondozókat, szociális foglalkoztatókat, pedagógusokat és pszichológusokat) és érdeklődőket várnak az inspiráló találkozására, tapasztalatcserére. A központi téma az alkotás által megtalált és megélt pozitív életcél. 

Egy délelőtti és egy délutáni sávban különböző módszerekkel lehet megismerkedni: meseterápiával, zeneterápiával, szenior örömtánccal, gyermekpszichodrámával. A képzőműveszetterápiás módszerek pedig segítenek a jóllét megőrzésében, a pozitív énkép kialakításában, az „üres vászon”-tól való félelem leküzdésében, az önmagunkra találásban és a jövő felé való elindulásban. Az esemény regisztrációhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!