Mozgó hivatal

2023.10.02. 17:50

Az iskola udvarára gurul be a kormányablakbusz

Zsigmond József

Forrás: MW

A héten összesen tizenhat településre látogat el a kormányablakbusz. Hétfőn Kémesen és Kovácshidán volt, kedden Átára, Szőkédre, Szemelyre, Pécsudvardra, szerdán Nagykozárra, Magyarsarlósra, Birjánra, Lothárdra míg csütörtökön Bikalra, Egyházaskozárra, Mázára, Szászvárra, Szalatnakra és Magyaregregyre gurul be a jármű.

A kormányablakbusz javarészt a polgármesteri hivatalok, kultúrházak, művelődési házak elé érkezik, de a héten a szalatnaki iskola udvarába is begurul. A kormányablakbusz 2018 óta járja a vármegyét, a mozgó irodában lehetőség van például a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre, ügyfélkapu-regisztrációra is. A speciális járműben két munkaállomás van, ezekhez kapcsolódóan beépített fényképezőgép, nyomtató és szkenner teszi lehetővé a helyben történő ügyintézést. A busz akadálymentesített, így mozgássérült ügyfelek fogadására is alkalmas. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!