Állati halloween

2023.10.28. 10:30

Boszorkányok és emberbőrbe bújt rókaszellem is járja az állatkertet

Halloween-i lázban ég a Pécsi Állatkert és Akvárium-terrárium is, akik október 28-án egy borzongató nappal készülnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt délután 1 órai kezdettel.

Czeczon Enikő

Fotó: Yuganov Konstantin

Az esemény keretében a Szabadtéri színpadon a HallowPolice című program várja az érdeklődőket, ahol a részeg rajzolást lehet kipróbálni, valamint megtudhatják azt is, hogy milyen Halloween-i titkokat őriz a rendőrség, mindezt a rendőrség kollégáinak segítségével.  

Szintén 1 órakor a Vadászház is megnyitja ajtajait, amely erre a napra elvarázsolt házzá alakul át. Várnak majd ott mindenkit boszorkányok és azok főztjei, valamint egy emberbőrbe bújt rókaszellem is.  

És ha ez még nem lenne elég, akkor az állatkertbe érkezéskor mindenki magához tud venni egy talányos kvízt is az InfoPultnál, amelynek kitöltésével cukorkák és játékok nyerhetők. 

Délután 2 órakor az Oktatóteremben a Duna-Dráva Nemzeti Park bemutatja A szárnyas “fejvadászok” titokzatos és éjszakai élete - nem csak 18 év felettieknek című műsorát, de a nap folyamán lehetőség nyílik ingyenes arcfestésre, valamint látványetetések is kötelező elemként szolgálnak ezen az állati halloween-en. 

További információt a program Facebook-eseményénél olvashatnak, valamint a PécsZoo honalpján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!