Ingyenes, de van „belépő”

2023.10.06. 20:15

Három éves a Hétágfa Tanösvény, közös ünneplésre hívnak a megalkotói

Három éve készült el Kistótfalu határában a hét és fél kilométeres Hétágfa Tanösvény egy kis közösség lelkes munkájának köszönhetően.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: DDC

Ez alkalomból október 7-én, szombaton a Hétágfa Egyesület egy közös ünnepi bejárásra várja a kirándulni szerető családokat. A résztvevőket 14.30-kor várják az első állomásnál, Kistótfalu első közösségi falfestményénél, a bejárás után pedig (körülbelül 17-17.30-tól) koccintás és ünneplés lesz a Hétágfa Ligetben. A program batyus jellegű, tehát a szervezők megköszönik, ha a résztvevők is készülnek falatkákkal, innivalóval. Az esemény ingyenes, de van „belépő”, méghozzá az új tanösvény alkalmazás (Hétágfa Tanösvény APP) letöltése. 

A Hétágfa Ligetig vezető tanösvényen található táblák ugyanis csak egy kis ízelítőt adnak, a teljes tartalmat az ingyenes mobilalkalmazásban találják a kirándulók. Ennek meglétével érdemes nekivágni az ösvénynek, így egy igazán kreatívan felépített, interaktív túraút vár a résztvevőkre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!