Útinfó

2023.10.29. 08:40

Ideiglenes parkolót alakítanak ki a pécsi temetőnél

Zsigmond József

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: alexfan32

Az 58-as főúton, Pécs Kertvárosában a temetőnél a halottak napja/mindenszentek miatt megnövekedett temetői látogatottság kiszolgálása érdekében, a 3-as km után egy 500 méteres szakaszon a belváros irányába tartó oldalon, a külső sávon ideiglenesen parkolót alakítottak ki, így csak egy sáv autózható.

Az M6-os autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon a 18-as és a 17-es km között a külső sávot lezárták, mert a híd dilatációs szerkezetét javítják.  Az 51-es és az 53-as km közelében aszfaltozás miatt csak egy sáv járható. Dunaújváros térségében a 70-es és 74-es km között munkavégzés miatt mindkét irányban csak egy sáv járható.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Hidas térségében a 163-as km-nél építési munka miatt a fél útpályát lezárták. Pécsett, a 199-es km-nél csatornáznak, mind két oldalon lezárták a belső sávot.

Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!