Szemetelhetünk

2023.10.12. 10:00

Októberben ismét házhoz mennek a lomért

A korábbi gyakorlatnak megfelelően idén ősszel is lesz lomtalanítás Mohácson, amit ezúttal is előre egyeztetett időpontban – október 12-én – végez majd el a szolgáltató.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Kiss János

Mindennek az a célja, hogy ne változzanak átmeneti lomtárolóvá az utcák, vagyis csak akkor kerüljenek el eddigi helyükről a régi bútorok, kacatok, amikor azokat elszállítják. Aki élni szeretne az ingyenes lehetőséggel, egy regisztrációs űrlapot kell leadnia személyesen a Dózsa György utca 31. szám alatt az ügyfélszolgálaton vagy postán eljuttatni. Az igényeket telefonon (36-30/195-2075) és e-mailben ([email protected]) is be lehet jelenteni. 

A lomokat a lomtalanítási menetrendben meghatározott napon, reggel 6 óráig kell kihelyezni a gyűjtőjárat számára az ingatlanok előtti közterületre. A szolgáltató kérése, hogy a bútorokat a hatékonyabb helykihasználás, a gyorsabb munkavégzés érdekében szétszerelve adják át.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!