Legyen világos!

2023.11.16. 17:50

Ingyenesen cserélhetik LED-re a régi izzókat az alsómocsoládiak

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: Google Streetview

Az alsómocsoládi önkormányzata szerződést kötött a CYEB energiagazdálkodási szakértő céggel, melynek köszönhetően LED-csere programot hirdetett a lakosság számára. Ennek keretében a program résztvevői meghatározott feltételek mellett ingyen juthatnak LED-ekhez, és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra. A programban történő részvétel feltétele, hogy az ingyenesen megkapott LED-ek a jelentkezéskor megadott háztartásban használatba kerüljenek és ott minimum 2 évig használatban legyenek. 

A jelentkezéshez a regisztrálandó háztartás villanyszámláját, továbbá a szerződéskötéshez a szerződő fél (villanyszámla előfizető) személyigazolványát és lakcímkártyáját kérik. Az online regisztráció során meg kell adni az egyes helyiségekre az ott jelenleg használt égők paramétereit is: hány wattos, mekkora a foglalat és naponta hány órát használják. Az alsómocsoládi lakosok december 15-ig élhetnek a jelentkezés lehetőségével, és várhatóan 2024. év elején vehetik majd át a LED-eket, személyesen a Faluházban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!