Szabadtéri program

2023.11.29. 15:20

Kinyitnak a nyomjai pincék advent vasárnapjain

A Német Önkormányzat kezdeményezése nyomán idén is megrendezik az Adventi Nyitott Pincéket a nyomjai pincesoron, ebben az évben advent 3 vasárnapján.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Kuklis István

A kezdeményezés mellé állt a település önkormányzata, a Horvát Önkormányzat, a Szabadidős- és Kulturális Egyesület, a Turisztikai- és Borosgazda Egyesület, a Nyugdíjas Egyesület, az óvodai és iskolai szülői munkaközösség, valamint helyi vállalkozók. 

Az önkormányzatok, civil szervezetek jóvoltából és magánszemélyek felajánlásainak köszönhetően mind a négy eseményen a tea ingyenes, és a forralt bor is nagyon jutányos áron lesz, mivel azonban jótékony célra ajánlják fel a bevételt, adományokat „becsületkassza” jelleggel szívesen fogadnak. Így a látogatók nemcsak egy-egy kellemes adventi délutánt tölthetnek együtt, de jótékony célt is szolgálnak a részvétellel.

A programok minden esetben szabadtériek. A kezdési időpont vasárnaponként 16 óra, műsorkezdés 17 óra. Az aktuális pince karácsonyi díszbe öltözik, így könnyen megtalálható. A december 3-i vasárnap bevételéből az óvodásokat, a 10-i programéból az iskolásokat támogatják, a 17-i program bevételét pedig a Nyugdíjas Egyesületnek ajánlják fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!